jagtstue

Jagt tider

Bukkejagten foregår fra d. 16 maj til og med d. 15 juli i tidsrummet fra solen står op til den går ned. Bukkejagten eller pürchjagten foregår med riffel, hvor jægeren typisk færdes i terrænet eller side stille i et skydetårn eller på en skydestige. Du vil sandsynligvis ikke kunne se jægeren eller blive gjort opmærksom på hans tilstedeværelse.

 

Jagtdage i efteråret og vinteren 2014/2015 - jagt med havlgevær:

- Fællesjagt lørdag d. 4. oktober – mødested i jagtstuen kl. 08.30

- Fællesjagt lørdag d. 18. oktober – mødested i jagtstuen kl. 08.30

- Fællesjagt lørdag d. 8. november – mødested i jagtstuen kl. 08.30

- Fællesjagt lørdag d. 22. november – mødested i jagtstuen kl. 08.30

- Fællesjagt lørdag d. 6. december – mødested i jagtstuen kl. 08.30

- Konsortiejagt og konsortiemøde (halv jagtdag og ingen gæster) fredag d. 27. december – mødested i jagtstuen kl. 10.00. (Stjerneskud til middag - aftales)

- Fællesjagt lørdag d. 10. januar 2015 – mødested i jagtstuen kl. 08.30 (Gule ærter - aftales)

Der vil i skoven på jagtdage i efteråret blive skiltet med "Jagt i Skoven", således vores omgivelser bliver gjort opmærksom på jagten. Jagtsæsonen vil typisk starte omkring 1. oktober og løbe indtil 1. februar. Jægerne er opmærksomme på de område af Hovedgaardens areal, hvor der færdes andre mennesker. Specielt langs "Grevens sti" og omkring Øster Mølle og slottet.

Vi vil dog opfordre gæster og besøgende i skoven til at være særlige opmærksomme på jægerne når der er jagt. Typisk vil du kunne høre støj fra jægerne, hundene eller enkle skud. Selvom der ingen fare er, er det altid en god ide at gøre opmærksom på din tilstedeværelse.

Login