Halloween familie

Halloween familieaftener 24. og 25. okt 2013

Ta’ familien med til en spændende, men (u)hyggelig Halloween aften på Dronninglund Savværk, Slotsgade 1, 9330 Dronninglund.  Det foregår torsdag d. 24. og fredag d. 25. oktober fra kl. 17.00 - 22.00.

Halloween familieaften sætter fokus på traditionen fra USA, hvor aktiviteter som græskarudskæring, spøgelsesjagt og flere andre lege, med stor underholdningsværdi for børn i alle aldre, vil være en del af programmet. Aktiviteterne vil foregå i den gamle opvarmede trælade, i skoven bag savværksgrunden samt på arealerne rundt om Dronninglund Hovedgaard, slot og kirke.

Kom og oplev ækle hekse, omvandrende men venlige skeletter og gyslige zombier, udført af rollespillere. Dette krydret med lysshow, lyd og røgeffekter. Begge aftener vil der være ansigtsmaling, udklipsværksted, konkurrencer og Runa vil fortælle spøgelseshistorier.

Torsdag: 
Besøg en ægte spåkonen, som kan forudsige din skæbne. Frank Fumlefod kigger også forbi med sit Halloween show og ballonunderholdning.

Fredag:
Heksen Poxi brygger heksebryg og der er mulighed for at smage. Hun tryller og fortæller historier fra sin specielle heksebog.

Entrépris: 50,-
Græskar til udskæring: 35,-

*Børn under 12 år skal være ifølge med voksen. Gratis adgang for børn under 3 år.

Der kan købes sodavand i alle regnbuens farver, saftevand, kage og andre godter til rimelige priser. Der vil også være mulighed for at købe pølser, candyflos og popcorn.