Forside

Hvem er her?

AD Maskiner

AD Maskiner har mere end 25 års erfaring inden for værktøjsbrancen og er dermed den sikre partner, når du skal ud og vælge leverandør til dine daglige indkøb af værktøjsmaskiner, værktøj og tilbehør!

www.admaskiner.dk

 

Kontorfællesskabet Orangeriet

Orangeriet er et kontorfællesskab for mindre virksomheder og iværksættere som har til huse på Hovedgaarden. Her er 4 kontorpladser, mødelokaler, kantine og toilet. Herudover er der en dejlig lukket gårdhave, som flittigt benyttes i sommerhalvåret. Det perfekte sted for dig som har egen lille virksomhed, men som savner et fællesskab og som måske gerne vil væk fra pligterne i hjemmet. Her har du mulighed for at give dine kunder det professionelle indtryk.

Som resultat af Orangeriet flid og nyskabelse har de modtaget Dronninglund Sparekasses "Iværksætterpris 2013" 

Vi arbejder i øjeblikket hårdt på at få indlagt Fiberbredbånd.

Har du lyst til at vide mere, så kan du kontakte Lars Holmberg på tlf.: 20 15 24 60 eller se www.orangeaderne.dk

Jyske Aas

D. 1. november 2013 er der blevet etableret netværkscenter i butikken på Hovedgaarden - dette er forløberen for en kommende Stjerneplads eller informationscenter i forbindelse med Jyske Aas projektet. Netværkscenteret skal i det daglige fungere som mødested for de mange aktører i Jyske Aas projektet. Her kan afholdes møder og der vil tilbydes forskellige serviceydelser. Herudover udstiller forskellige aktører deres produkter i lokalerne.

Visionen for dette projekt er at samle og markedsføre området omkring Jyske Aas som et fælles oplevelsesbælte for helårsturisme i Østvendsyssel. Bag idéen står ca.100 private aktører og organisationer fra området, som vil udvikle de nye tilbud i en række netværks- og arbejdsgrupper. Oplevelsesbæltet skal baseres på de muligheder, aktiviteter og aktører, som allerede eksisterer på stedet, og målet er at gøre området til et af landets førende oplevelsesbælter for helårsturisme og oplevelsesøkonomi.

Der arbejdes nu målrettet på, at få etablerede de fysiske stjernepladser i Jyske Aas projektet og få organiseret hele projektet med de mange aktører og interessenter.

Se mere på www.jyskeaas.dk

Kontakt os

Hovedgaarden 
Slotsgade 6 
DK-9330 Dronninglund 

Anders Bundgaard

+45 4030 2023
ab@klitgaard-agro.dk